Disclaimer

U, als bezoeker van de website Wolfious.be, wordt geacht op de hoogte te zijn van de volgende bepaling:

 

Informatie op deze site

Wolfious.be besteedt veel zorg aan de inhoud en mogelijkheden van deze website. Gezien de verscheidenheid in meningen en onderzoeksresultaten is er geen eenduidig standpunt te vinden die als absolute waarheid kan worden gekenmerkt. Hierdoor kan Wolfious.be de correctheid van de informatie niet garanderen voor iedere bezoeker.

 

Aansprakelijkheid

Op de aangeboden informatie en/of diensten van deze website, kunnen geen rechten worden ontleend. Wolfious.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheid dan wel onvolledigheid van informatie op deze website. Wolfious.be aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheid dan wel onvolledigheid van informatie van derden, waarnaar in deze website wordt verwezen.

Wolfious.be aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die, direct of indirect, zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site of bij het gebruik van de aangeboden how-to’s, fitness-schema’s en andere gezondheid gerelateerde info. In geval van dat je “Wolf-achtig” begint te worden door de shitload aan value die beschikbaar is op Wolfious.be en hierdoor je baan verliest of verlaten wordt door je vrouw zijn we evenmin verantwoordelijk.

Deze website bevat verwijzingen via hyperlinks dan wel banners naar andere websites. Ondanks het zorgvuldige selectiebeleid inzake partnerwebsites van Wolfious.be, kan Wolfious.be in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoudelijke informatie en/of de aangeboden diensten van deze websites.

 

Fouten op pagina’s van Wolfious.be

Wolfious.be tracht naar een probleemloos functioneren van deze website. Mocht je als bezoeker toch enige inconsistentie of problemen ervaren in het gebruik van de website, vragen we je vriendelijk dit te melden.

In geval dat je schrijffouten, taalfouten of verkeerde zinsopbouw opgemerkt hebt, gelieve ons hier niet voor af te schieten. De artikels en andere media op Wolfious.be worden bedacht, geschreven, beheerd en onderhouden door 2 personen die jullie een shitload aan waardevolle informatie proberen te bieden. En dit gratis. Dus in geval dat je een fout gezien hebt vragen we je vriendelijk om dit te melden via info@wolfious.be.

Peace out! Wolfious crew.