vrouwen en seks, Wat vrouwen denken voor ze de eerste keer seks hebben met je

Wat vrouwen denken voor ze de eerste keer seks hebben met je

VROUWEN EN SEKS

Vrouwen zijn erg gecompliceerde wezens als het om seks gaat. In de westerse wereld zijn ze opgevoed met het idee dat ze niet mogen laten zien dat ze seks willen. Met het risico dat ze door haar vrienden, haar ouders of door haarzelf als een “slet” wordt beoordeeld, heeft ze meestal een excuus nodig om seks te hebben.

Het is vrij gebruikelijk, zelfs op het moment voor of na de seks, dat een vrouw expliciet zegt: “Ik doe dit meestal niet.” Zelfs als ze dit vrij vaak doet, probeert ze zichzelf ervan te overtuigen dat ze braver is dan jij denkt.

“HET ENE LEIDDE NAAR HET ANDERE”

Wanneer ze de seksuele ontmoeting aan haar vrienden uitlegt, wilt ze het te laten lijken alsof ze zichzelf niet was, en op de een of andere manier werd overgenomen door dingen buiten haar controle. Bijvoorbeeld alcohol of haar emoties, maar nooit door intense seksuele verlangens of lust.

Omdat ze altijd moet kunnen beweren dat ze niet wist wat ze aan het doen was toen ze bij je in de auto sprong, door de deurgat van uw huis wandelde, op de trap naar je slaapkamer struikelde, haar kleren uittrok, en op de een of andere manier tussen je lakens belandde.

Ze zijn in zo’n ontkenning van hun verlangens dat het bijna onmogelijk is om een rationeel gesprek over te voeren. Daarom moet je nooit proberen een vrouw te overtuigen om seks met je te hebben door er logisch over te redeneren. Ze zal het bijna altijd als ‘creepy’ beschouwen. Erover beredeneren spreekt haar niet aan, omdat ze zich alleen laat leiden door haar emoties.

VROUWEN ZIJN VAN NATURE OPPORTUNISTISCH

Het is absoluut noodzakelijk dat ze jou als meerwaardig ziet in vergelijking met haarzelf, of op z’n minst evenwaardig. Als ze het idee heeft dat ze niks kan uithalen van de gemeenschap, zoals emotionele waarde, mentale energie, goede genen, plezier etc., vindt er helemaal geen gemeenschap plaats. Hoe je (ver)draait of keert, vrouwen denken opportunistisch als het gaat om relaties.

Vrouwen zijn van nature steeds op zoek naar de best mogelijke partner, voor haar veiligheid en om het voortbestaan van haar toekomstige kinderen te garanderen. Ook al wilt ze geen/nooit kinderen. Dit gedrag is gebakken in de aard van de vrouw. Ze willen iemand waarnaar ze kunnen opkijken.

‘SOCIAL PROOFING’ WERKT ALTIJD

Als het op aantrekkingskracht aankomt is ‘social proof’ wel het meest wetenschappelijk onderbouwd concept. Van vogels tot primaten, zelfs bij vissen is de werking ervan bewezen. Als er al vrouwen zijn in je leven en die rond je cirkelen, zal ze geneigd zijn om te strijden om jouw aandacht en goedkeuring door haar beste beentje voor te zetten.

Als ze weet dat seks niks speciaals voor je is en je het type man lijkt dat geen probleem heeft om seks te hebben waar en wanneer hij dat wilt, is de kans veel groter dat ze probeert te concurreren door je het beste van haarzelf te bieden; haar lichaam.

Want als ze het te lang tegenhoudt, weet ze dat ze het risico loopt jou te verliezen aan een andere, meer gewillige vrouw. Als ze het echter te snel ‘opgeeft’, kan ze het gevoel hebben dat ze haar waarde naar jou toe verlaagd heeft. Het is een mentale evenwichtsoefening waardoor ze vaak het ene zegt en in het andere handelt.

Vandaar dat vrouwen zich soms op het laatste moment terug trekken. Ze wilt zichzelf wel toestaan om los te laten en te genieten van de gemeenschap met jou, maar ze wilt dat het leidt tot een diepere connectie. Ze zal zichzelf sneller laten verleiden als ze weet dat jullie veel gemeen hebben en je een man bent met een volle beker.

REMINDER: NIET IEDERE VROUW IS DEZELFDE

Begrijp me niet verkeerd door te rechtlijnig te denken. Er zijn genoeg vrouwen die geen milliseconde zullen twijfelen om ‘one night stands’ te hebben en anderen die de sociale ladder van succes met één pik tegelijk beklimmen. Maar de vrouwelijkste vrouwen, die je in je leven wilt hebben, willen niet met de beschamende realiteit de spiegel voor gehouden worden.

HOE MINDER OGEN, HOE BETER

Stem nooit toe om samen met één van haar vrienden op date te gaan, en als je haar net ontmoet hebt, probeer haar te isoleren van haar vrienden en kennissen. De meesten gaan zelfs niet eens zoenen. Wanneer ze gescheiden is van haar vrienden, zal ze hun oordeel niet voelen en eerder toegeven aan haar verlangens.

Als ze wordt herinnerd aan de onaanvaardbaarheid van haar gedrag, zal haar ‘slet-verdediging’ redelijkerwijs omhoog gaan. Ze zal de interactie verbreken, terug rennen naar de beschutting van haar vrienden, of haar hoofd in beslag laten nemen door ‘het schild’.

Je doel is om haar ‘slet-verdediging’ lang genoeg laag te houden zodat ze jou in haar geheime tuin kan toelaten. Eenmaal geïsoleerd en comfortabel dat ze geen oordeel zal ontvangen, zal ze haar onbeteugelde seksualiteit de vrije loop laten.

ZE WORDT OPGEWONDEN DOOR HAAR GEEST, NIET DOOR HAAR OGEN

Onthoud dat vrouwen niet zo vaak geil zijn als mannen, dus je moet vertrouwen op lichaamstaal en spraakpatronen om te weten of ze ontvankelijk is voor seksuele avances. Rauwe, seksuele aantrekkingskracht onstaat op een biologisch niveau door bepaalde externe triggers. Zoals dominantie, leidingnemen, aanrakingen enz.

Als ze lacht om alles wat je zegt, heel dicht bij je komt staan, excuses verzint voor haarzelf om je aan te raken of vaak plagerig je lichaam slaat, is het teken van hoge aantrekkingskracht en dat ze open staat voor verdere escalatie.

Elke vrouw is anders, dus luister naar aanwijzingen over wat haar seksuele fantasie zou kunnen zijn en probeer te impliceren (zonder op te scheppen of expliciet te vermelden) dat je het pakket hebt dat ze wilt. Maak er grappen over om niet als een weirdo over te komen. Wat je ook doet, kom nooit behoeftig over. Je wilt haar, maar je hebt het niet nodig. Plaag haar continu.

WEES ‘SOCIAAL GEKALIBREERD’

Vrouwen willen seksueel met je zijn, ze moeten alleen met comfort en vertrouwen geleidt worden. Ze zullen reageren op uw avances, op voorwaarde dat ze correct getimed en ‘sociaal gekalibreerd’ zijn. Belangrijkste is dat je steeds op je gemak bent. Als jij op je gemak bent, zal zij dat ook zijn.

De term ‘sociaal gekalibreerd’ betekent dat acties worden uitgevoerd op een manier en in een volgorde die maatschappelijk aanvaardbaar is. Het maakt niet uit of jij open-minded bent of de wetten van de maatschappij niet volgt, bijna alle vrouwen zijn sociaal geprogrammeerd als het op seks neerkomt.

TOT SLOT

Als je eenmaal begrijpt hoe vrouwen seks zien en het selectieproces dat ze gebruiken bij het kiezen van een partner, zal het gemakkelijker worden om haar signalen beter te interpreteren en de hindernissen te overwinnen die ‘sociaal geprogrammeerde’ vrouwen gebruiken om soms onbewust hun eigen doelen te saboteren.

Het navigeren door tumultueuze interacties zal gemakkelijker worden door jezelf vaker eraan bloot te stellen, en de resultaten voorspelbaarder en succesvoller maken.

Maar beeld je geen illusies. Eerste keer seks met een vrouw is altijd tumultueus.

BOEK: HET ANTIDOTUM (voor een passie- en seksloos leven)

Vraag je je af hoe sommige mannen het voor elkaar dat meerdere vrouwen aan hun voeten liggen, terwijl jij uitslooft voor één en toch afgewezen wordt?

Je wil de vrouwen, waarin je geïnteresseerd bent, ongeremd kunnen benaderen en aanspreken?

Je wil kunnen kiezen uit meerdere, vrouwelijke vrouwen die zich oprecht aangetrokken voelen tot je?

Je wil stoppen met afhankelijk te zijn van oppervlakkige dating- en relatieadviezen die eindeloos gerecycleerd worden op het internet?

Check LINK.

De handleiding voor een competent, congruent, mannelijk frame, die ervoor zorgt dat vrouwen zich gewillig aan je onderwerpen en blijven komen voor meer.

vrouwen en seks, Wat vrouwen denken voor ze de eerste keer seks hebben met je

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.