dating tips, 22 no-nonsense dating tips voor mannen

22 no-nonsense dating tips voor mannen

DUMP JOUW DROMEN

Ik kan de meeste, zo niet alle, dating tips voor mannen en ‘hoe vrouwen te krijgen’ adviezen die op het internet door mainstream mediakanalen gerecycleerd worden samenvatten in drie woorden:

“Dump jouw dromen.”

Daarom besloot ik om zelf een lijstje te maken met dating tips voor mannen. Één die niet langs het perspectief van de vrouwelijke denkwereld is geschreven.

De lijst zal waarschijnlijk verder aangevuld worden. Als het op daten aankomt kan er ook geen ultiem lijstje bestaan, maar dat is ook niet nodig. Wat wel belangrijk is dat je sommige fundamentele, onweerlegbare dynamieken tussen mannen en vrouwen goed begrijpt.

DATING TIPS VOOR MANNEN:

1. DATE MET MEERDERE VROUWEN TEGELIJK

We leven niet meer in het stenen tijdperk. Op dit moment zijn er statistisch gezien honderden aantrekkelijke vrouwen in je directe omgeving. Dus wed niet op één paard. Dit is de enige manier waarop je het kaf van het koren kunt scheiden en realiseren wat je echt wenst van een langdurige relatie.

Zo kom je ook nooit behoeftig over. Omdat je gedragingen, bewust of onbewust, een open mindset reflecteren ipv een gesloten, schaarste mindset. Vrouwen voelen zich van nature aangetrokken tot de man met de volle beker, die zelfvoldaan is en niets ‘nodig’ heeft.

Nog belangrijker is dat dit zorgt voor “social proof”. Als het op aantrekkingskracht aankomt is dit wel het meest wetenschappelijk onderbouwd concept. Van vogels tot primaten, zelfs bij vissen is de werking ervan bewezen. Als er al vrouwen zijn die rond je cirkelen, zullen andere vrouwen dit opmerken, geïnteresseerd geraken, concurreren om jou aandacht en goedkeuring.

2. LAAT HAAR HET WERK/DENKEN DOEN

Meeste mannen zijn geconditioneerde, voorspelbare clones van elkaar. Wees anders dan de rest. Laat haar naar je komen. Toon interesse, maar loop nooit achter haar aan. Wat schaars is (jouw aandacht/aanwezigheid), is begeerd. Wat voor het rapen ligt maakt sowieso iedereen achterdochtig. Je kunt geen deel uitmaken van de 1% van de mannen door te doen wat 99% van de mannen doen.

Vrouwen worden meer gemotiveerd door angst voor verlies dan door belofte van winst. Als ze weet dat ze jou al gewonnen heeft, zal haar interesse verslappen en zal ze zelden moeite doen. Vrouwen houden (bewust of onbewust) van een uitdaging en de proces ervan. Toon interesse, geef waarde, creëer dan een vacuüm en de ruimte voor haar om aan je te denken en daarop te reageren.

Zeg niet meer dan wat nodig is. Vooral niet via berichtjes of andere apps. Hoe meer je haar sms’t, hoe minder je sms’jes waard zijn. Geef de voorkeur aan persoonlijk contact. Verslaafd zijn aan je telefoon is sowieso meisjesachtig. Laat haar het gevoel geven dat zij aan de relatie bouwt. Iets wat je zelf maakt ga je niet rap stuk maken, of laten stuk maken.

3. VROUWEN ZIJN NIET HET CENTRUM VAN JE LEVEN

Jouw perspectief op vrouwen onthult jouw perspectief op het leven. Laat jezelf nooit afwijken van jouw pad voor een vrouw. Vrouwen complimenteren het leven van een man op weg naar een zelfgecreëerde, ideale wereld voor zichzelf en naasten. Het centrum van je leven zijn jouw passies en missie in het leven. Sport, jouw studies, jouw levenswerk, of andere artistieke bezigheden zijn je prioriteiten.

Als je ongelukkig bent als vrijgezel, zal je ook ongelukkig zijn in een relatie. Vrouwen-problemen zijn meestal het gevolg van persoonlijke problemen. Als je niks anders doet dan aan vrouwen denken en hoe je er één aan de haak moet slaan, heb je grotere uitdagingen nodig in je leven. Laat ze tenminste denken dat je andere opties hebt.

4. JOUW FYSIEKE UITSRALING IS BELANGRIJK

Iedereen die het tegendeel beweerd is rechttoe rechtaan aan het liegen. Als je sterk, fit en gezond uitziet zullen vrouwen je sneller opmerken. Het zit in hun aard om de man met gezonde genen uit de massa’s te kiezen.

“Beoordeel een boek niet op zijn kaft” is sprookjesachtig denken. Mensen (en vooral vrouwen) zullen je absoluut bewust en onbewust beoordelen op jouw voorkomen. Zelfs nog voordat je je mond open hebben ze vaak al beslist of ze connectie willen maken. Ze hebben het niet eens onder controle.

Kleed je zoals je wilt. Maak gewoon dat je niet als een kind of een zwerver uitziet. Anders gaan ze (en de rest van de wereld) denken dat je niet voor jezelf kan zorgen en daarbij ook niet voor je naasten. Uiterlijk is belangrijk, maar een mannelijk karakter nog belangrijker.

5. WEES DE LEIDER IN ELKE RELATIE

Vrouwen willen niet de verantwoordelijkheid om te leiden. Ze wil gewoon kunnen loslaten en plezier hebben. Ja alles 50/50, maar ze prefereren meer het gevoel dat ze jouw wereld binnen stappen dan het omgekeerde. Ze willen naar je kunnen opkijken en dat jij de kapitein bent. Van de eerste ontmoeting tot in de slaapkamer. Ze willen dat jij leidt.

Bijvoorbeeld, vraag niet wat ze wil doen als jullie op date gaan. Maak zeker dat je iets doet wat jij zelf wil en waar je de omgeving door en door kent. Al is het een wandeling in het park. Zo blijf jij in controle en creëer je geen ruimte voor besluiteloosheid.

Of, als jullie door een drukke plaats heen moeten, neem zonder toestemming te vragen haar bij de hand en leid haar uit te drukte. Vrouwen willen niet dat hun ideale man toestemming vraagt voor alles, ze zullen je leiding volgen zolang jij er zelfzeker over bent.

6. KIES EEN LOCATIE DICHT BIJ JOUW THUIS

Probeer dates zo dicht mogelijk bij jouw woonst te regelen en wacht dan totdat ze “waar ben je” sturen. Op deze manier kan je altijd antwoorden met “onderweg”, maar als ze op het laatste moment afhaakt, sta je daar niet voor niets.

Als ze opdaagt en je vindt haar leuk, neem haar dan bijv. van het park naar jouw stamcafé, van café naar een eettent, van eettent naar je huis enz., (en niet per se in die volgorde). Nu, om dat laatste zo laagdrempelig mogelijk te maken, is het ook beter dat de date-locatie zo dicht mogelijk bij jouw woonst is.

Als je dan voorstelt om koffie/bier/wijn/cocktail te doen bij jouw thuis, waarbij je er letterlijk naar kan wijzen, is de waarschijnlijkheid dat ze instemt groter dan bv. je eerst de auto/bus/trein moet nemen om 20km oostwaarts te reizen.

Zijn er geen interessante of bezienswaardige date locaties in je buurt? Hoeft ook niet. Cafeetje doen om erna frietjes te stekken is evengoed als gaan kajakken om erna cocktails te doen. Al neem je haar naar een kinderboerderij, als ze jou leuk vindt maakt het haar toch niets uit.

7. AARDIG, LIEF EN NOBEL ZIJN IS NIET AANTREKKELIJK

Ik moet nog steeds een vrouw horen zeggen: “ik heb hem geneukt omdat hij lief en aardig was.” Vriendelijkheid, deugdzaamheid en vrijgevigheid zorgen voor een man met een nobel karakter, maar het zijn nooit eigenschappen of gedragingen die vrouwen opwinden. Het stereotype van de eigenzinnige, maar lieve man die zich een weg baant in het hart van een vrouw, werkt misschien voor romantische komedies, maar niet in de echte wereld.

Plaag haar continu. Charme is vrouwen als kleine meisjes behandelen. Vrouwen voelen zich comfortabel bij mannen die niet bang zijn om ze te behandelen zoals hun oudere broer zou doen. Het is beter om iets te bot zijn dan te aardig.

8. VERMIJD SAAIE GESPREKKEN

Maak emoties los bij haar. Mannen geven prioriteit aan de inhoud (informatie) van de interactie, terwijl vrouwen prioriteit geven aan de context (het gevoel) van de interactie. Negeer negatieve vibes en vermijdt overdreven logische gesprekken. Vermijd iets wat lijkt op een saai sollicitatiegesprek. Laat jezelf niet associëren met verveling. Je wil geassocieerd worden met opwinding en positieve emoties.

Het zijn niet de woorden zelf die de magie creëren, maar het vertrouwen waarmee ze gezegd worden. Voor alles wat er uit je mond komt, denk eraan dat je er zelf 100% in gelooft en het enorme waarde draagt. Daarom is een sterke perceptie hebben over je eigen wereld (lees: frame) en deze behouden, belangrijk.

Een vrouw de regie laten voeren van de conversatie is niet slim, omdat vrouwen vaak geen seksualiteit op hun agenda hebben bij eerste dates of ontmoetingen. Je moet de touwtjes in handen nemen en de conversatie leiden naar plagerige opmerkingen, geflirt, (subtiele) aanrakingen, verleiding, opwinding etc. Polariseer het gesprek. Ik beloof het je, anders zal er niks gebeuren.

9. OPRECHTE VERLANGENS ZIJN NIET ONDERHANDELBAAR

Denk niet omdat je leuke dingen doet voor een vrouw (zoals: bloemen geven, valentijnskaarten, haar boeken dragen, haar auto wassen, op haar kinderen letten, etc.) dat ze jou leuker zal vinden. Wat je ook doet voor haar kan ze spontaan aangetrokken worden en seks hebben met een andere man. Omdat: “hij zag er leuk uit, ik had wat gedronken en het ene leidde naar het andere…”

Rauwe, seksuele aantrekkingskracht onstaat op een biologisch niveau door bepaalde externe triggers. Zoals dominantie, leidingnemen, aanrakingen, escalatie enz. Vrouwen zullen nooit rationeel verliefd op je worden omdat je materiële dingen geeft of door verrichtte arbeid.

Sommige van de meest onverantwoordelijke, onbetrouwbare, op armoedepeil grenzende mannen, met al dan niet een criminele achtergrond, hebben vaak meer seks dan plichtsgetrouwe, loyale, zekerheid verschaffende mannen. Omdat ze zelf seks wilt hebben met hem, het is geen verplichting voor haar. Het zijn niet-onderhandelde, ongebonden verlangens.

10. ALLE VROUWEN TESTEN

Vrouwen zullen je steeds testen om uit te maken of je jouw dominante rol kunt behouden. Als een vrouw je vaak test, is het een teken dat je waarschijnlijk te aanhankelijk bent aan haar. Als je te emotioneel reageert op één van haar tests, betreedt je haar frame (lees: kader, denkwereld). Vanaf dat moment zal ze bewust of onbewust het gevoel hebben dat je zwak bent.

Voorbeeld van een test: “Ik kom mee naar je huis, maar we hebben geen seks”. Dit betekent dat ze net wel aan het overwegen is om seks te hebben met je. Mocht ze zich niet aangetrokken voelen, zou ze het woord ‘seks’ nooit uitspreken.

Goede antwoorden hierop: “wie begint er nu over seks?” of, “zo goedkoop ben ik niet, je zal meer moeite moeten doen” of, “neen, zoveel geluk heb je niet vandaag”.

Zelfverzekerde mannen behouden hun kalmte en blijven onaangedaan door elke onzin die vrouwen naar hen gooien. Een vrouw zal eindeloos met je spelen als ze weet dat dit de enige manier is om je rond haar vingers te winden. Bij een man die ze respecteert zal ze minder geneigd zijn om dat te doen.

11. TOLEREER GEEN MINACHTEND OF ONRESPECTVOL GEDRAG

Vrouwen kunnen erg wispelturig zijn. Als zij bijv. de date via een sms probeert te annuleren, laat het op gelezen staan en negeer haar de komende 48u. Erop antwoorden betekent dat je respectloos gedrag tolereert. Je kan niet verwachten dat anderen je respecteren als je jezelf (en je tijd) niet eens respecteert.

Als je niet gerespecteerd kan worden, zullen vrouwen je negeren en/of misbruiken. Dit is de typische plaag van de “nice guy” die zijn eigenwaarde bepaald door de mate van goedkeuring door vrouwen. Hij denkt dat vrouwen kwetsbare dingen zijn die bij elke confrontatie zullen breken.

Het in niet egoïstisch om eisen te hebben en op je strepen te staan. Vrouwen zullen door grote hoepels springen om eraan te voldoen. Terwijl ze door deze hoepels springt, wordt haar aantrekkingskracht voor jou toe versterkt. Vergeet niet: vrouwen waarderen waar ze voor moeten werken en negeren wat voor het rapen ligt.

12. BEGRIJP DE NATUURLIJKE AARD VAN DE VROUW

Vrouwen zijn steeds op zoek naar de best mogelijke partner, voor haar veiligheid en om het voortbestaan van haar toekomstige kinderen te garanderen. Ook al wilt ze geen/nooit kinderen. Dit gedrag is gebakken in de aard van de vrouw. Als ze andere, betere vooruitzichten en mogelijkheden krijgt, zal haar interesse in je dalen.

Maar verwar bovengenoemde eigenschappen niet als triggers voor seksuele aantrekkingskracht. Er zijn genoeg gefrustreerde sukkels die decennia lang zekerheid verschaffen aan een vrouw waarbij ze celibatair lijken te leven. Daarom is het belangrijk om uw mannelijk karakter te behouden.

13. KEN DE LICHAMELIJKE EN COGNITIEVE SEKSUELE PROCES VAN DE VROUW

Weet hoe de vrouwelijke lichaam in elkaar zit. Het is belangrijk om als man de vrouwelijke erogene zones te kennen en hoe je een vrouw tot een orgasme brengt. Gebruik haar menstruatie- en ovulatoire cyclus in je voordeel. Tijdens de ovulatoire periodes zijn vrouwen doorgaans geiler. Buiten deze periode zoeken ze meer verschaffing van zekerheid en veiligheid.

Vrouwen zoeken vaak genot via hun lichaam. Dit is de reden waarom ze hun kamers vol met kussens proppen, ze veel chocolade eten, badzouten verzamelen, van wellness houden, geobsedeerd over seks kunnen praten en het geruststellend vinden wanneer iemand door hun haren strelen. Streel door haar haren, ruik aan haar nek, bijt in haar oor, en kijk hoe ze giechelt.

Maar begrijp dat seksuele opwinding bij vrouwen meestal in de hersenen begint en dat ze minder visueel opgewonden raken dan een man. Het idee om zich te onderwerpen aan een dominante man maken ze gek. De sub-communicatie en emotionele impact van mannen zijn essentiële aspecten van vrouwelijke opwinding.

14. DE BETEKENIS VAN LIEFDE IS VOOR MANNEN EN VROUWEN ANDERS

Dit klinkt misschien cru, maar als man, is wat jij bent belangrijker dan wie jij bent. Geloof niet in de idealistische, wederzijds gedeelde liefde die vaak door populaire media en literatuur aan de man gebracht wordt. In de 21ste eeuw zijn vaak de mannen de echte romanticussen.

Vrouwelijke liefde is in veel opzichten opportunistisch. Als een vrouw niks van voordeel of waarde kan halen uit de gemeenschap met een man, zoals emotionele waarde, mentale energie, goede genen, veiligheid etc. vindt er helemaal geen dergelijke gemeenschap plaats.

Want het zit in de gedragsmatige aard van de vrouw om te overleven. En aangezien niemand met een zwerver wilt leven, speelt financiële kracht hier ook een rol. Geld is een (visuele) maatstaf van jouw energie, maar de gewoontes die tot het creëren van rijkdom leiden, zijn veel meer waard dan de rijkdom die ze creëren.

15. KWETSBAARHEID IS GEEN STERKTE

Vrouwen willen je graag zien als een stoïcijns, zelfredzaam en zelfzekere persoon. Iemand die zelfs onder intense sociale chaos zijn emotionele kalmte kan behouden. Toon zwakte en haar liefde en respect zal snel voor je dalen.

Kruip nooit in de slachtofferrol en wentel jezelf nooit in zelfmedelijden. Vrouwen kijken neer naar mannen die sympathie en medelijden verwachten van hen (of de rest van de wereld). Het is in conflict met elke natuurlijke filter in haar psyche om de kwaliteiten van een man te onderscheiden.

Huilen is onaantrekkelijk, klagen over dingen ook, mits je er zelf een oplossing voor hebt. Vrouwen nemen terecht te benen van mannen die overal en bij iedereen hun emoties uitspuwen. Als je je hart wilt luchten doe je dit beter bij een mannelijke vertrouwenspersoon.

16. VROUWEN GEVEN GEEN GEMENGDE SIGNALEN

Haar gedrag zegt alles. Beoordeel haar intentie en motivatie door haar gedrag en nooit door wat ze zegt. Als ze pas na 3 dagen antwoordt op jouw berichtje, is het niet omdat: “Ik was mijn GSM kwijt, heb het net teruggevonden in de auto van mijn vriendin” of dergelijke onzin. 99% van de vrouwen hebben hun telefoon altijd bij zich. Vrouwen zijn zelden rechtuit met woorden. Dit komt deels omdat ze confrontaties willen mijden, en deels omdat ze genieten van de ego-boost die ze krijgen door je te zien kronkelen.

Een vrouw die haar gevoelens verbergt, zich minder geïnteresseerd gedraagt, haarzelf minder beschikbaar stelt, je bombardeert met interesse om dan te verdwijnen en je te verwarren is hoogstwaarschijnlijk niet zo geïnteresseerd in je. Dat zijn geen gemengde signalen, dat is de boodschap. Jij bent niet haar prioriteit, je bent een “misschien”. Ze twijfelt tussen jou en wat ze ziet als een betere kandidaat.

De vrouw die echt bij jouw wil zijn, zal indien nodig, liegen tegen haar baas/vrienden, haar agenda aanpassen, de bus/trein/auto nemen, het land doorkruisen en door het raam op het 1ste verdiep klimmen om toch maar met jou te kunnen slapen. Of op z’n minst je het heel gemakkelijk maken.

17. NEEM RISICO’S, FAAL MEER

Een mens zou nooit mogen vrezen om te hoog moeten mikken en te falen, maar eerder om laag te mikken en te slagen. Dit geldt voor alle aspecten van het leven. Mannen die nog nooit door het oranje licht hebben gereden, zijn dezelfde mannen die klagen dat ze niet vaak genoeg seks hebben.

Ziet ze er leuk uit? Spreek haar aan. Is ze leuk? Vraag haar nummer. Weet je niet wat je moet zeggen om een gesprek te starten met wildvreemde vrouwen? Hou het simpel. “Ik zag je staan, vind je leuk, dus kom ik even hallo zeggen. Ik ben ….”. De meeste mannen draaien rond de pot, en vrouwen weten dit. Wees duidelijk over je intenties. Als ze jou ziet voor een vriend, zal je altijd een vriend blijven.

Vermijd openingszinnen of andere technieken die eindeloos gerecycleerd worden. Er zijn geen methodes, alleen jezelf. Redenen verklaren waarom het niet werkte en excuses waarom het nooit zal werken…Het eerste is logica die het verleden verklaart, het tweede is het nihilisme dat de toekomst fictionaliseert. Zoek uitdagingen, neem risico’s, leer van het verleden en verleg je grenzen. Faal meer.

18. VERWIJDER ZELFBEPERKENDE OVERTUIGINGEN

Je geest gelooft wat het zichzelf zegt. Iedereen heeft veel onbewuste zelfbeperkende overtuigingen die ze van kinds af meenemen. Ze beheersen veel meer van ons leven dan we ons realiseren. Uit je comfortzone treden is de beste manier om die te ontdekken.

Ongemak is het teken dat je op het goede pad bent. Niemand heeft ooit in iets geslaagd door in de comfortzone te blijven. Leer te genieten van de pijn van het proces, net zoals je kan genieten van de pijn in je spieren tijdens en na het trainen. Het betekent dat je leeft en vooruitgaat. Zelfzekerheid bouw je door te lijden.

Een van de veel voorkomende zelfbeperkende overtuigingen: ‘Het is gemakkelijker voor hen dan voor mij omdat …..’ of ‘Ik ben ….. omdat mijn moeder / vader / vriend / vriendin / leerkracht dit zei.‘ Geen enkele vrouw zal meer denken over je, dan wat jij over jezelf denkt. Wat jij projecteert op anderen krijg je altijd terug.

19. VERMIJD ONLINE DATING SITES/APPS

Op datingsites beschikken vrouwen over een machtspositie. Is ook niet moeilijk te verklaren aangezien ze een buffet aan mannen hebben om uit te kiezen. Recent vrijgegeven data van Tinder toonde aan dat 76% van de gebruikers mannen zijn en slechts 23% vrouwen.

Dit merk je ook aan de buitensporige verwachtingen van vrouwen op datingsites en hoe ze zichzelf profileren. Hoewel de meeste foto’s misleidend lijken, zeg maar gerust dubieus, zijn bijna alle vrouwen die je daar tegenkomt precies onontdekte, ondergewaardeerde prinsessen, badpakmodellen en wereldreizigers. Het is duidelijk moeilijker om als een ‘gewone’ kerel indruk te maken op hen.

Dating-apps bewijzen dat de 80/20-regel werkt, maar in dit geval in het voordeel van vrouwen. De bedoeling is dat jij tussen de 20% van de mannen zit, die 80% van de vrouwen willen. Verbreek de barrière en buffers van datingsites/apps. Spreek vrouwen steeds rechtsreeks aan.

Nog meer data om het in perspectief te plaatsen:

20. VERMIJD ONLINE PORNO

Weet dat opbouwen van testosteron je jouw mannelijke energie en drive geeft. Beheers jouw mannelijke energie zodat deze naar buiten toe kan worden aangewend in plaats van het innerlijke, in het rijk van de fantasie. De eindeloze variatie in pornografisch materiaal maakt je ongevoelig voor natuurlijke vrouwelijkheid.

De verderfelijkheid hiervan is dat het lichaam een echte gebeurtenis niet kan onderscheiden van een mentale gebeurtenis. Dit betekent dat het lichaam de daad van masturbatie met behulp van beeldmateriaal interpreteert als voortplanting met een vrouw. De gevolgen van een beloningssysteem dat voortdurend wordt misbruikt ligt voor de hand.

Volgens hersenscans is dit gedrag verwant aan de effecten van heroïne en cocaïne op de hersenen. Als een drugsverslaafde wordt je gevoelloos voor het leven. Je probeert niet langer met het leven bezig te zijn omdat het verbleekt in vergelijking met de stimulatie die je kan ontvangen via pixels op een scherm. Behandel het als een verslaving, want dat is het ook.

21. BIED NOOIT JE EXCUSES AAN VOOR JE SEKSUELE AARD

Omhels het feit dat mannen een enorme seksuele lust hebben. Schaam je hier nooit voor en waardeer je mannelijke seksualiteit ten volle. Het is seksuele polariteit die ervoor zorgt dat een man en vrouw naar elkaar aangetrokken worden, en zichzelf het hele weekend in de slaapkamer opsluiten.

Sexualiteit is een spontane chemische reactie tussen 2 mensen, geen proces van onderhandelingen. Als een vrouw je laat wachten om seks te hebben, ben je niet haar prioriteit. Verspil je tijd niet. Ga naar een volgende date.

22. RESPECTEER JEZELF MEER DAN DE SEKS

Wees nooit wanhopig naar de seks die ze jou kan geven, anders zal ze jou van de vreugde beroven. Want diep van binnen weet ze dat elke man die zijn waarde kent dit ergens anders kan krijgen. Als je haar in dat opzicht speciaal maakt, devalueer je jezelf in haar ogen. Dit is de wet van de natuur.

Sluit nooit een compromis over jou waardigheid om seks te hebben. Dat is in alle opzichten zwak en zielig. Je kan niet rondgeleid worden als een hond aan een ketting met seks als traktatie aan het einde van de regenboog. Seks met een vrouw is op zijn best een verwennerij en in het slechtste geval, een blok aan het been.

HAAR NATUUR BLOOTGESTELD

Download het gratis hoofdstuk: Haar Natuur Blootgesteld’

Eenmaal je de (4) concepten erin begrijpt, is het belachelijk eenvoudig om hun gedrag te voorspellen.

Tik nu op onderstaande knop.

dating tips, 22 no-nonsense dating tips voor mannen

DISCLAIMER

Geen van deze ‘dating tips voor mannen’ zal werken, als het je bedoeling is om terug met één van je ex’en te daten. Het frame waarmee je start is zwak. De sub-communicatie is dat je zwak en hopeloos bent en niet verder kunt zonder haar. Dat het je niet gelukt is om iemand anders te vinden, dus moest je naar haar terug gaan, of je hebt ze terug geaccepteerd.

Ook al overtuig je haar om terug te keren, zal je nooit ontsnappen aan haar indruk dat je zo keuzeloos was dat je moest smeken om haar intimiteit met jou weer aan te wakkeren. Stop met het rommelen in de vuile was. Claim jouw mannelijkheid terug en date met meerdere, andere vrouwen.

Wil je toch een poging wagen? Lees mijn ‘hoe krijg ik mijn ex terug 3-stappenplan‘.


1 gedachte over “22 no-nonsense dating tips voor mannen”

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.