Hoe krijg ik mijn ex terug, Het ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ 3-stappenplan

Het ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ 3-stappenplan

Dit hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug stappenplan is geschreven vanuit het perspectief van een man, maar kan ook met succes gebruikt worden door vrouwen. Same shit, different story…

Ik krijg vaak mails met de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug‘, dus wil ik het aan de hand van dit artikel nogmaals duidelijk maken.

Gebruik mijn eenvoudige 3-stappenplan:

 • Verbreek alle contact
 • Blokkeer haar overal
 • Ga naar de gym

En als het niet werkt, zorgt dit ervoor dat je haar sneller vergeet. Als je lichaam en geest eenmaal goed zitten, wil je haar niet eens meer terug.

Ze is een ex met een reden. Het feit dat je haar terug wilt is een teken dat je nog niet over haar heen bent. Je denkt niet helder na, jou primitief brein bespeelt je. Het is beter dat je eerst de relatiebreuk volledig verwerkt hebt, vooraleer je beslist of je haar terug wilt.

Je wilt een rationele beslissing nemen, niet een emotioneel overladen beslissing.

WAAROM JE HAAR TERUG WILT

De voortplanting van de mens heeft de ontwikkeling van het menselijk brein veel te ver voorbijgeschoten. Duizenden jaren geleden waren mensen afhankelijk van elkaar om te overleven. Toen was het volkomen logisch dat wanneer een persoon stierf, het ook zou betekenen dat de wederhelft niet overleefde of alleen zou blijven voor een zeer lange periode, zo niet de rest van zijn leven.

Maar vandaag zijn er miljarden mensen op de planeet. Je kan gerust stellen dat ons brein op verouderde data draait. Er zijn op dit moment duizenden aantrekkelijke vrouwen in je directe omgeving. De kans dat geen van deze vrouwen leuker of beter is dan je ex is irrationeel en feitelijk onwaar.

HEB WAT ZELFRESPECT

Op dit moment wil je haar enkel om emotionele redenen. Je moet een onderscheid maken tussen wat je oorspronkelijke geest voelt en de realiteit. Ze is niet de ‘best ever’ of jouw ‘soulmate’. Anders zouden jullie nu nog samen zijn. Er zijn gewoon goede en minder goede vrouwen. Geloof niet in de bullshit soulmate-mythe die gerecycleerd wordt via populaire media en literatuur.

Aangezien je op deze webpagina beland bent, wil jij haar terug, maar zij jou niet. Heb een beetje zelfrespect en stop met jezelf belachelijk te maken. Ook al overtuig je haar om terug te keren, zal je nooit ontsnappen aan haar indruk dat je zo keuzeloos was, dat je moest smeken om haar intimiteit met jou weer aan te wakkeren. Steek je tijd en energie op de eerste plaats in jezelf en vrouwen die jouw aandacht en aanwezigheid wel waarderen.

Je gaat toch ook niet rommelen in een vuilnisbak die naar de stoeprand is gesleept? Uw buren zien het, uw vrienden en familie zien het. Je maakt jezelf belachelijk. Dat is zo behoeftig en wanhopig gedrag dat je ex en de rest van vrouwelijke bevolking terecht naar de heuvels rennen van jou.

Om je mannelijkheid terug te claimen moet je mannelijke eigenschappen uitstralen, zoals kracht, zelfredzaamheid en zelfzekerheid. Vrouwen kijken neer naar mannen die sympathie en medelijden verwachten van hen (of de rest van de wereld). Het is in conflict met elke natuurlijke filter in haar psyche, die haar in staat stelt om de kwaliteiten van een man te onderscheiden.

HET ZIJN ALLEMAAL HORMONEN

Het klinkt misschien koud, maar de reden dat je haar terug wilt is te wijten aan bepaalde hormonen en neurotransmitters.

Als je seks hebt of knuffelt met een vrouw, laat je lichaam een combinatie van serotonine (‘feel-good’-stof) en vasopressine (verbondenheidsstof) vrij om je te vertellen dit te blijven doen, omdat je lichaam biologisch weet dat dit zal leiden tot voortplanting.

Meer uitleg over het ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ 3-stappenplan:

 • 1. Geen contact

Persoonlijk contact, telefoontjes, sms’jes, sociale media, e-mail, alles. Vermijdt alle contact.

Indien je hierin succesvol bent is de waarschijnlijkheid groot dat je ex zelf contact probeert te zoeken met je, maar plooi niet.

 • 2. Blokeer haar overal

Haar nummer, Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram etc. Als je dit niet doet werkt de eerste stap niet. Simpel.

 • 3. Ga naar de gym.

Ga hard trainen, dit zorgt ervoor dat je meer testosteron aanmaakt. Hoe meer testosteron je regelmatig door je lichaam laat pompen, hoe minder vasopressine (verbondenheidsstof) in uw lichaam zult hebben, wat betekent dat je op een biologisch niveau minder gehecht zal zijn aan je ex.

Als bonus krijg je ook nog eens een strak lichaam. Dat is goed voor jouw succes met toekomstige vrouwen in je leven. Als je sterk, fit en gezond uitziet zullen vrouwen je sneller opmerken. Kan ook niet anders, want het zit in hun aard om de man met gezonde genen uit de massa’s te kiezen. 

Het is moeilijk om je ellendig te voelen als je sterk en krachtig bent.

TOT SLOT

Hou je sterk, hou je taai en rommel niet in de vuilnisbak aub. Je kan dit. De meeste van je problemen zullen opgelost geraken als je gewoon ophoudt door jezelf in zelfmedelijden te wentelen en een ‘sukkel’ te zijn.

Probeer het. Start vandaag nog.

WACHT! ER IS MEER.

Download het GRATIS hoofdstuk: ‘Haar Natuur Blootgesteld’

-Herstel jezelf van de hersenspoeling.
-Breek vrij uit de gevangenis in je hoofd.
-Leef trouw aan je mannelijke ziel.

Duw op onderstaande knop.

Hoe krijg ik mijn ex terug, Het ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ 3-stappenplan

Nog meer?

Lees ook onze gerelateerde artikels: no-nonsense relatiebreuk handleiding, dating tips voor mannen, ondergang van mannelijkheid en mannelijke eigenschappen voor meer succes en vreugde.


1 gedachte over “Het ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ 3-stappenplan”

 1. Abbie Jacob

  Blij dat ik mijn ex-geliefde terug heb..

  Krijg je geliefde terug en voel je voor altijd geliefd,

  Hulp die echt snel werkt,

  Neem contact met hem op voor relatie-/huwelijksproblemen,

  [[ R.buc kle r11 ]] g ma i l… co m

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.