mannelijke eigenschappen, Mannelijke eigenschappen voor meer succes en vreugde

Mannelijke eigenschappen voor meer succes en vreugde

1. GA NAAR DE GYM

Dit beïnvloedt de onmiddellijke perceptie van andere mensen op u, uw zelfrespect en uw capaciteiten. Onderschat dit niet. Je ziet er beter uit. Je voelt je beter. Je neukt beter. Uw lichaam is de fysieke manifestatie van uw deugden en ondeugden.

2. CREËER JE STIJL

Laat de sandalen, crocs en voetbal-truitjes thuis. Vermijd dat je eruit ziet als een kind of een zwerver. Blijf bij tijdloze kledingstukken die goed op je lijf zitten. Ik bedoel dan letterlijk. Vermijd kledij die te los zitten.

3. STA RECHTOP

Lichaamstaal zegt alles. Sta rechtop en hou je hoofd recht. Verplaats je niet te snel, maar op een kalme manier. Een mannelijke lichaamstaal is kalm, onbevreesd, in controle en dominant.

4. WEES ASSERTIEF

Zeg wat je wilt, wanneer je wilt. Denk luidop. Spreek luid genoeg, zodat je nooit naar iemand toe hoeft te leunen om begrepen te worden. Neem beslissingen zonder er achteraf over te piekeren. Kijk mensen in de ogen, vooral als je iemand een hand geeft.

5. KIES JE VRIENDEN VERSTANDIG

Zeg mij wie je vrienden zijn, en ik zeg wie jij bent. Weg met toxische losers die geobsedeerd zijn door drank en drugs. Zoek vrienden die positieve hobby’s met je delen, zoals sport, muziek of andere artistieke bezigheden. Echte vrienden komen ook opdagen als het risico groter is dan de beloning.

6. HEB WAT ZELFRESPECT

Stop met kwijlen op insta-hots en aandachtshoeren die online paraderen als ‘modellen’. Stop met betalen om online vrouwen te zien en ga de echte wereld in. Achtervolg je doelen, niet vrouwen.

7. VERSPIL JE TIJD NIET

Neem enkel genoegen met vrouwen die enthousiast tot je aangetrokken zijn en oprecht van mannen houden. Verspil je tijd niet aan zelfingenomen, narcistische, instabiele of zelfvernietigende vrouwen. Ze manipuleren je door te laten denken dat je gestoord bent. Je kunt haar niet herstellen of redden, dus probeer het niet.

8. LAAT HET TOXISCHE VALLEN

Succes en vreugde zijn vaak de uitkomst van een aftrekking, niet van een optelling. Wees niet bang om iets of iemand uit je leven te verwijderen. De belangrijkste beslissingen zijn vaak de emotioneel moeilijkste die je probeert te vermijden of blijft uitstellen.

9. WEES VEERKRACHTIG

Een man is taai en kan de klappen aan die het leven geeft incasseren met een glimlach op zijn gezicht. Laat me een man zien die nooit faalt, en ik zal je een man laten zien die lui en gemakzuchtig is. Falen is slechts een leermogelijkheid op weg naar uitmuntendheid.

10. WEES MOEDIG

Ook als je letterlijk klappen kan krijgen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Wonden helen steeds. Een slechte reputatie blijft hangen. Wie er ook voor je staat, wat er ook gebeurd, je kan het aan. Een schip in de haven is veilig, maar daarvoor is het niet gebouwd.

11. SCHAKEL VIDEOGAMES UIT

Je zegt dat je geen tijd hebt om in vorm te komen of een goede maaltijd te koken, maar je blijft een domme avatar verbeteren in een virtuele wereld. Sluit je aan bij de echte wereld en verbeter je leven. Het zal op de lange termijn meer betekenen en uiteindelijk meer voldoening geven.

12. SCHAKEL PORNO UIT

Het is tijdverspilling en het maakt je gek. Het geeft je een vals gevoel van voldoening. Maak van jezelf een betere man en ga de echte wereld in om echte vrouwen aan te trekken. Heb wat zelfrespect. Vind je jezelf zo onwaardig dat je je zaad geeft aan pixels op een scherm?

13. DOE JE WERK GOED

Daag op tijd. Klaag niet, mits je er een oplossing voor hebt, en doe je werk. Gebruik geen drugs en wees positief in uw houding en manier van spreken. Mensen houden van iemand met een positieve mindset en willen er vaker bij zijn.

14. VERUIM DAGELIJKS JE KENNIS

Raadpleeg de grootste historische namen door middel van een persoonlijke boekencollectie. Streef naar boeken die de tand des tijds hebben doorstaan, zoals de ‘Meditations’ van Marcus Aurelius. De gedragsmatige aard van de mens is door de eeuwen heen niet veranderd.

15. BEGIN MET SCHRIJVEN

Schrijven is een meditatieve gewoonte om meer over jezelf te leren en diep in je psyche te duiken. Hou een dagboek. Het zal je gedachten ordenen. Het zal je jouw missie in het leven duidelijker maken. Schrijf je doelen op. Herhaal deze regelmatig. Schrijf op hoe je ze zult bereiken. Maak een pad voor jezelf.

16. DAAG JEZELF UIT

Werk aan wat je niet kunt. Ren verder. Hef zwaarder. Schrijf langer. Zoek uitdagingen, neem risico’s, leer van het verleden en verleg je grenzen. Bewijs jezelf in elke situatie en dring de wereld binnen met je aanwezigheid. Projecteer jezelf op de wereld.

17. VERMIJD HET NIEUWS EN POLITIEK

Ontkoppel jezelf van de reguliere mediamachine. Een nieuwsverslaving doet je geloven dat de wereld erger is dan de werkelijkheid. En het idealiseren van een politieker is hetzelfde als geloven dat een stripper jou echt graag ziet. Laat je niet ‘framen‘. Steek de energie in jezelf in plaats van je boos te maken over dingen waar je geen controle over hebt.

18. CREEER JE EIGEN PERCEPTIE

Als je het voor jezelf niet kan uitmaken wat een ideale wereld voor jezelf en naasten is, zal iemand anders het doen voor je. Creëer een eigen perceptie van de wereld en behoudt deze ten allen tijden. Elke keer sterft een stukje van je ziel wanneer je naar de stem van de samenleving luistert in plaats van die van jezelf.

19. UIT DANKBAARHEID

Wees steeds dankbaar, zelfs voor de jas en de paar schoenen die je aan hebt. Toon dat je de momenten met je naasten apprecieert en wees steeds present. Als je moeite hiermee hebt, omdat je het misschien vanzelfsprekend vindt, doe aan negatieve visualisatie. Vervang ’sorry’s’ door dankbaarheid. Bvb: ‘bedankt voor je geduld’ ipv ‘sorry voor het wachten’.

20. REFLECTEER OP DE DOOD

Memento Mori. Op je sterfbed zullen alle dingen waarvan je dacht dat ze belangrijk waren, niets betekenen. Alle dingen die je als vanzelfsprekend beschouwde, zullen alles betekenen. Begin met het waarderen van de kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Tijd is vluchtig en elk moment kan je laatste zijn.

BOEK: HET ANTIDOTUM (voor een passie- en seksloos leven)

De handleiding voor het bouwen van een onverzettelijk mannelijk frame, waarnaar vrouwen wanhopig op zoek zijn.

Voor een leven op jouw voorwaarden en trouw aan je mannelijke ziel.

Check LINK.

mannelijke eigenschappen, Mannelijke eigenschappen voor meer succes en vreugde

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.