bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

VERTROUW JE INTUÏTIE

Stel je voor dat je na een harde werkdag thuis komt en social media wil checken op je laptop, maar iemand anders is ingelogd. Het is het profiel van je vriendin. Messenger duikt ineens op met een andere gast die zegt hoeveel plezier hij het afgelopen weekend heeft gehad met haar.

Je begint de punten aan elkaar te verbinden. Je had al een vermoeden, je twijfelde, maar negeerde je intuïtie. Het beeld dat jouw vriendin mogelijks op iemands anders schoot dartelt is verwoestend. Er zijn altijd wel waarschuwingssignalen, als je deze blijft negeren zal je na een relatiebreuk nog harder afzien.

SCHAARSTE MENTALITEIT

Er zijn te veel wanhopige mannen die denken dat ze zoveel geluk hebben, omdat ze bij hun vrouw of vriendin kunnen zijn. En dit gedrag projecteren ze onophoudelijk, bewust en onbewust, tijdens de relatie. Wat ze niet weten is dat de meeste zelfverzekerde vrouwen niet eens willen dat je ze ‘nodig’ hebt.

Op die manier projecteren ze behoeftig gedrag en dat ze geen andere opties hebben. Dus lijken ze hun relatie te onderhouden uit wanhoop. En wanhoop is in geen geval opwindend voor een vrouw. Sterker nog, het is een van de meest afstotende eigenschappen voor een man. Zelfs onbewust pikt je partner deze signalen op en jaag je haar in de armen van een andere man door aan te geven dat je weinig waarde hebt.

Als zij beseft dat je minderwaardig bent aan haar, zal ze beginnen uitkijken naar betere ‘vooruitzichten’. Ze moet er niet eens bewust voor open staan, want ze is er biologisch naar geprogrammeerd. (Hypergamie/ Wet van Briffault -> check ‘Haar Natuur Blootgesteld’ voor meer informatie hierover).

Weet dat 69% van de echtscheidingen worden ingeleid door vrouwen. Bij vrouwen met een hogere opleiding is dit zelfs 90%. En als je niet goed oplet, zal ze intussentijd jou gebruiken als een zekerheid verschaffende sukkel (voor huisvesting, financiën, zorg etc.) terwijl zij uitgaat met ‘Mr. Exciting’.

DE 10 SIGNALEN VAN BEDROG

1. ZE POST BUITENSPORIGE SELFIES

Check haar social media-profielen. Als ze haar profiel met selfies vult alsof het haar nieuwe hobby lijkt te zijn, is ze geobsedeerd door externe validatie. Wat ze ‘adverteert’ is belangrijker.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Vrouwen die buitensporige selfies posten, zijn onzeker over hun uiterlijk en zoeken validatie. Dit betekent ook dat ze op zoek zijn naar validatie van buitenaf. Hoe meer buitensporige selfies ze post, hoe meer mannen haar persoonlijke berichten zullen sturen.

2. ZE IS VERSLAAFD AAN HAAR GSM

Natuurlijk besteedt tegenwoordig iedereen veel aandacht aan hun smartphone, maar als ze ervoor kiest om door sociale media te scrollen of op berichtjes te reageren in plaats van quality time met jou, zou je terecht haar motieven in twijfel mogen trekken.

Als ze niet kan stoppen met naar haar telefoon te staren, hunkert ze naar aandacht en bevestiging. Ze heeft waarschijnlijk een enorme aanhang van mannen die haar aandacht trekt. Die aanhang heeft ze nodig om haar eigenwaarde op te krikken, zodat het gemakkelijker is om een punt achter de relatie te zetten, als het zover is. Vooral als ze een onzelfzeker persoon is heeft ze dat nodig om na maanden, soms zelfs jaren later, de deur volledig toe te trekken.

3. ZE VERANDERD HAAR GARDEROBE EN UITERLIJK

Vrouwen (vooral moeders) worden moe en zijn al tevreden om de dagen door te komen met propere kleren. Als ze plotseling een nieuw kapsel neemt, meer tijd besteedt aan haar make-up en onthullende kledij begint te dragen, om te gaan winkelen, te gaan werken of gewoon haar dag door te komen, kan dat een signaal zijn dat ze indruk probeert te maken op een nieuwe man.

Een vrouw die (meer dan gewoonlijk) verleidelijke kledij begint te dragen, adverteert naar mannen dat ze beschikbaar is. Dit geldt ook als ze meer bikinifoto’s of decolleté laat zien op sociale media. Ze geeft in feite een uitverkoop en ze weet dat seks verkoopt. Ze voelt zich terug seksueel actief en dat zie je aan haar uiterlijk. Ze probeert haar seksuele marktwaarde te verhogen.

Ze wil de andere man zo ver krijgen dat hij zich bij haar en alleen bij haar vestigt. Het is biologisch en voorspelbaar. Alle vrouwen doen dit in het begin van een relatie als ze vinden dat hun nieuwe man de extra tijd en werk waardig is. Ze zien er op hun best uit, zijn sexyer en gedragen zich jonger.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Je moet maar eens op zoek gaan naar vrouwelijk dating-advies. Het advies dat vaak gerecycleerd en aangemoedigd wordt is om minimum 1/3 blote huid te laten zien tijdens de datingfase. Dit zou geen rocket-science mogen voor je, aangezien jij (als man) sneller visueel opgewonden geraakt

4. ZE MAAKT Nieuwe Mannelijke vrienden

Zij: “Ik ga liever om met jongens omdat er minder drama is.” Vertaling 1: Andere vrouwen vertrouwen me niet in de buurt van hun mannen. Vertaling 2: Ik heb een narcistische persoonlijkheid en moet bij veel mannen constant in het middelpunt van de belangstelling staan.

Vooral jonge mannen zien dit door een of andere reden constant over het hoofd. Vrouwen met een stel mannelijke vrienden houden hun opties open door ze in een rij te laten wachten als ‘veiligheidsnetten’. Deze mannen zijn veelal te bang om haar uit te vragen of zijn gefriendzoned, dus zijn ze tevreden om alleen al in de buurt te kunnen zijn van haar. Vooral als ze aantrekkelijk is.

De meeste vrouwen weten dit, maar ze houden van het verhoogd gevoel van eigenwaarde door de aandacht. Als je ooit ruzie hebt met haar, wees er dan op voorbereid dat ze naar één van haar mannelijke vrienden zal rennen. Ze kan dit ook doen om een reactie bij je uit te lokken door je jaloers te maken.

Dit is gebrek aan respect. Iemand die weet wat hij waard is, zal dit soort gedrag nooit tolereren. Grenzen stellen is geen daad van fragiliteit. Vergeet dat nooit.

5. ZE VERBERGT HAAR GSM

Houd je vrouw/vriendin het scherm van haar GSM meestal uit jouw zicht? Weigert ze het om haar telefoon onbewaakt in jouw handen te geven? Legt ze haar GSM vaak met het scherm naar beneden neer? Dit zijn duidelijke signalen dat er dingen op haar GSM staan die ze wil verbergen van je.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Ze heeft misschien zelfs haar telefoon in stealth-modus gezet. Dit is waar geen meldingen of waarschuwingen worden weergegeven op het vergrendelscherm. Als je dit opmerkt, is je eerste instinct misschien om je vermoedens te bevestigen door onopgemerkt haar GSM te doordringen.

Slecht idee, want op dit punt is het vertrouwen in de relatie reeds verbroken. Als je dit vroeg genoeg opmerkt, kun je haar best gewoon verlaten. Je kunt proberen je partner te confronteren, maar ze zal er hoogstwaarschijnlijk over liegen. Vertrouw je intuitie.

6. ZE LIEGT VAAK

Verzint je partner constant vreemde verhalen die moeilijk te geloven zijn? Zijn er momenten dat ze weg is en je niet kan verklaren waar ze geweest is? Je gevoel vertelt je wat je geest niet wil horen.

Als je genoeg tijd en energie gestoken hebt in een relatie, zal je geneigd zijn om absurde acties te rechtvaardigen. Dit is je ego dat je verblindt voor de realiteit. Op een dag zal je terugkijken en versteld staan hoeveel onzin je hebt kunnen verdragen van haar.

7. ZE LIJKT SCHULDIG

Als ze zich vaker verontschuldigt of meer aandacht probeert te schenken aan je dan voorheen, kan dat zijn omdat ze zich schuldig voelt voor wat ze doet. Ze zal het voor zichzelf proberen houden door de gebeurtenissen in haar leven minder te delen. Gebeurtenissen waarbij ze waarschijnlijk vergezeld was door iemand anders.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Het is een afweermechanisme dat veel mensen gebruiken om zichzelf of anderen te beschermen. Ondanks dat ze jou bedriegt, geeft ze nog steeds om je, dus probeert ze jou te beschermen tegen wat er werkelijk aan de hand is.

Ze probeert een muur te bouwen rond je zodat het minder pijn doet wanneer ze de deur toetrekt. Of, ze doet het tegenovergestelde en probeert te versterken wat je voelt. Zodat je bozer wordt en het niet zo moeilijk is voor je wanneer ze jou effectief verlaat. Boosheid leidt tot verantwoordelijkheid.

8. ZE KLEEDT ZICH OP VOOR HAAR VRIENDEN, MAAR NIET VOOR JOU

Je loopt de badkamer in en je ziet dat je partner de laatste touch-ups zet aan haar make-up. Ze heeft een nauwsluitend, sexy kleedje aan dat haar figuur blootgeeft. Haar make-up accentueert haar beste eigenschappen en verbergt haar gebreken. Ze gaat vanavond hoofden doen draaien.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Op zich niks alarmerend, maar als je vriendin dit plotseling begint te doen nadat ze jarenlang een T-shirt met spijkerbroek gedragen heeft, met het haar in een simpele knot en niet veel moeite gedaan tijdens uit-avondjes met jou, dan is er absoluut iets mis.

Dit is een signaal dat ze jou als vanzelfsprekend beschouwt. Ze wil de aandacht van iemand anders trekken. Iemand in het bijzonder. Deze nachten gaan meestal vooraf aan een relatiebreuk of een verwoestende affaire die aan het licht komt. Handel dienovereenkomstig.

9. ZE PRAAT ANDERS OVER DE TOEKOMST

Als ze over de toekomst praatte met woorden als ‘we’ en ‘wij’, en plotseling over dingen praat die ze alleen wil doen, is dat geen goed teken. Zelfs als ze jou vertelt dat ze niet egoïstisch wilde zijn met haar plannen, moet je op je hoede zijn. Het kan zijn dat ze missprak en haar sporen probeert uit te wissen.

Een grote toewijding in de toekomst maakt het moeilijker om uit een relatie te stappen. Als ze jou niet opneemt in haar plannen, is daar een goede reden voor.

10. VERHOOGDE OF VERLAAGDE SEKSDRIVE

Zowel verminderde als verhoogde seksuele activiteit in een relatie kan een teken zijn van ontrouw. Er vindt minder seks plaats omdat je partner op iemand anders gefocust is. Of, er vindt meer seks plaats omdat ze dat probeert te verdoezelen.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

Als je elkaar al wat moe geneukt had, maar plotseling is ze terug geïnteresseerd in seks en wil ze nieuwe dingen uitproberen in bed, dan is dat mogelijks een signaal dat ze een affaire heeft.

Dit kan ook schuldseks zijn. Vooral als ze thuiskomt van ‘uit met gewoon een vriend’ opeens wulps op je wordt. Ze probeert wat ze gedaan heeft met iemand anders, ongedaan te maken door stevige seks. De emoties lopen hoog op tijdens een affaire en het kan zijn dat ze die gevoelens met seks en plezier probeert te verdoezelen.

HAAR NATUUR BLOODGESTELD

Wil je haar beter begrijpen dan ze zichzelf doet?

Duw op onderstaande link en download het gratis hoofdstuk; ‘Haar Natuur Blootgesteld’ of check meteen het politiek incorrect en omstreden boek; ‘Het Antidotum’.

bedrog, 10 mogelijke signalen van bedrog door je vrouw / vriendin

wENTEL JE NIET IN ZELFMEDELIJDEN

Is het zover en ben je zeker van haar bedrog? Het is wat het is. Overdenken over wat had kunnen zijn, zou of moeten zijn heeft geen zin. Verlaat haar op de snelst mogelijke manier om jou leven terug op te bouwen.

Jezelf, je partner of de derde partij de schuld geven, verandert niets en is gewoon verspilde energie. Vermijd ten allen tijde het slachtoffer te spelen en wentel jezelf niet in zelfmedelijden. Behoud jouw waardigheid. Anders zal je je alleen maar hulpelozer en slechter voelen. Jouw waardigheid is als hemel op aarde en zal je altijd uit de diepste shit halen.

Lees ook mijn artikel over hoe je op de snelst mogelijke manier een relatiebreuk verwerkt en nog een ander artikel met onconventionele dating tips die je in onze huidige, gefeminiseerde samenleving nergens anders zult terugvinden.

Hou je taai!

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.