affaire, Haar affaire is een ander perspectief op de wereld

Haar affaire is een ander perspectief op de wereld

HET SPREEKWOORDELIJK VOETSTUK

Er zijn een shit-load aan verbijsterde en geschokte mannen die gewoon niet kunnen geloven dat hun vrouw in staat zou zijn om vreselijke dingen te doen. Zoals overspel plegen. Zelfs als ze worden geconfronteerd met voortdurende, voor de hand liggende waarschuwingssignalen en overtuigend bewijs van wangedrag, ontkennen en redeneren ze elk overspelig gedrag van hun vrouw met “Nee meneer. Niet mijn vrouw. Nee.”

De waarschuwingssignalen van een overspelige vrouw komen vaak genoeg voor om ze op te pikken, maar veel mannen hebben er een sport van gemaakt om hun geweten te sussen met allerlei excuses. Ze blijven hun vriendinnen en echtgenotes op een spreekwoordelijke voetstuk houden. Ze falen om hen met hetzelfde voorzichtige optimisme te behandelen zoals bij elk ander mens in hun leven.

TESTOSTERONGEHALTE VAN MAN VS VROUW

We moeten er geen doekjes om te winden. Als mannen zijn we biologisch geprogrammeerd om polygaam te zijn. We willen fysiek worden met veel verschillende vrouwen in ons leven. Sommigen bouwen hun social skills zodanig ver uit zodat ze met tig aantal vrouwen het bed delen. Anderen kiezen de gemakkelijke, risicovrije weg en ontwikkelen een pornoverslaving.

Maar nadat men genoeg heeft aan de highs en lows van de eerste kus en seks met een vrouw, willen de meesten gewoon settelen, en kiezen om te investeren in een langdurige relatie. We leren, de goeie onder ons tenminste, de drang om rond te sletten te onderdrukken, omdat we een goede echtgenoot/vader willen zijn en een goed voorbeeld voor onze kinderen.

Anderen verkiezen dezelfde weg eerder uit wanhoop, en hopen op die manier af te zijn van eindeloze eenzame nachten en hun Pornhub abonnement. Ik vraag me dan af welke van de twee motivaties narcistisch genoemd kan worden. Maar in beide gevallen is de drive en zoektocht naar plezier door seks te herleiden aan de extreem hoge testosterongehalte van de man in vergelijking met de vrouw.

HAAR GEVOEL > HAAR LIBIDO

Dus als wij denken aan overspel, kaderen we het vanuit ons perspectief. Wij denken dat overspel het resultaat is van een sterke biologische drang, en die wij door ons best te doen als goeie kerel/vader, op andere manieren kunnen temperen.

Na verschillende jaren met dezelfde vrouw, kunnen we gerust zeggen dat ons eigen libido steeds het hare gemakkelijk overtroffen heeft. Aangezien we in staat zijn om zo’n weliswaar sterke drang te bestrijden, gaan we ervan uit dat zij dat, met de vingers in de neus, ook zou moeten kunnen en we op onze twee oren kunnen slapen.

Maar haar affaire is niet zo simpel.

EEN NIEUW BEGIN

Wat mannen niet beseffen, is dat de affaire van een vrouw niet alleen een kwestie is van: “Ik ben dezelfde penis beu en heb iets nieuws nodig”. Het is niet iets dat opgelost kan worden met Pornhub en een beetje privacy. Zelfs niet met een aantal weken durende fling.

Haar affaire is een enorme levensveranderende gebeurtenis die niet alleen alle aspecten van haar persoonlijke relatie met jou in twijfel trekt, maar ook haar algemene doel als vrouw op deze planeet.

De affaire zal extreme golven van emoties oproepen bij haar die jij als man niet kunt vatten. Het is een existentiële crisis van gigantische proporties. Het resultaat is dat ze voor je ogen lijkt te veranderen in een nieuwe mens.

EEN NIEUWE MENS

Dit is niet alleen je vrouw die de deur uitgaat en iemand voor de fun neemt zoals de meeste mannen zien in een affaire. Deze affaire en haar overspelige daad was het resultaat van een kleine scheur in het pantser van je vrouw die uiteindelijk resulteerde in fysieke band met een andere man.

Dat veroorzaakte op zijn beurt een vloedgolf van veranderingen in haar wezen. De natuur nam het op dat moment over. Deze persoon is helemaal niet meer je vrouw. Je vrouw die je kende verdween op het moment dat ze seksuele betrekkingen had met een andere man.

Zeggen dat ze een metamorfose doormaakt is zelfs niet sterk genoeg om het uit te drukken. Je hebt nu een vreemde bij je wonen die weliswaar snel een andere perspectief zal aannemen waar jij geen deel van uitmaakt. Ze leeft in een andere kader met een andere doel voor ogen.

De nieuwe rol van uw vrouw als “overspelige echtgenote” brengt een geheel nieuwe reeks voorspelbaar gedrag met zich mee. En diep van binnen weet je wat er de komende dagen/weken zal gebeuren. Het enige wat je kan doen is om zo snel mogelijk uit de relatie te stappen en een nieuw hoofstuk te starten. Een nieuw begin.

BOEK: HET ANTIDOTUM (voor een passie- en seksloos leven)

Wil je jezelf volledig herstellen van de misselijkmakende conditionering over genderdynamiek, waardoor je seksuele relaties nog voor ze beginnen gedoemd zijn om te mislukken?

Je hebt alles gedaan wat je als man kon doen voor een vrouw, maar je werd toch verward en verbijsterd achtergelaten door haar?

Je wil stoppen met ‘gecompliceerde’ vrouwen te daten die je energie en vreugde uit je wezen zuigen?

Je wil dat vrouwen je serieus nemen en je respecteren, niet dat ze je negeren en/of misbruiken?

Je wil je niet meer als een slaaf voelen in de relatie en dat je partner meer moeite voor je doet?

Check LINK.

affaire, Haar affaire is een ander perspectief op de wereld

Laat een reactie achter

Vul "reactie" en "naam" in.